Amsterdam personal training
Amsterdam personal training bij Sjoerd Kunstt. Kom vrijblijvend kennis maken om te zien hoe we aan jouw gezondheid kunnen werken.

Personal training voordelen

Personal training is de ideale manier om:

Sportieve goede voornemens vol te houden
Een mooi en sterk lichaam te krijgen
Zelfverzekerder te worden
Lekkerder in je vel te zitten
Terug te komen van een blessure
In shape te komen na de bevalling
Goed voorbereid op wintersport te gaan

Bewegen is goed, goed bewegen is beter

• Zijn er de laatste paar jaar ongemerkt wat kilo’s aan bijgekomen?
• Merk je de laatste tijd opeens vermoeidheid na 3 trappen lopen?
• Heb je behoefte aan meer energie of een uitlaatklep?

Wil je weten waartoe jouw lichaam in staat is en wil je gezond ouder worden? Dan is personal training met Sjoerd Kunstt zeker iets voor jou.
“Ik ben jouw stok achter de deur, als je druk bent, even geen zin hebt, even niet lekker in je vel zit, de training gaat altijd door en dát is precies de reden waarom we jouw doelen behalen!”

Personal training

Sjoerd Kunstt: “Mijn klanten bestaan uit mensen die in het dagelijks leven op hoog niveau presteren en streven naar het goede leven. Vaak hebben zij een sportverleden in hockey, roeien of tennis. Maar heeft het sporten na of tijdens de studie geen of te weinig aandacht gekregen.

"Er is er veel energie en tijd in een carrière, bedrijf en/of gezin gaan zitten en langzaaam en onopgemerkt zijn er elk jaar een paar kg bijgekomen, heeft men kleine pijntjes aan rug, nek of schouders gekregen en is men moe na 3 trappen lopen. Het geeft mij voldoening en energie om te zien hoe mijn klanten meer zelfvertrouwen krijgen, gewicht verliezen, in shape komen, minder stress ervaren, en meer energie krijgen door goed te trainen"

Hoeveel kost een personal training Amsterdam?

Bespaar €117 met een proefmaand• 4 volwaardige sessies voor €199,-

Personal Training

• 1 sessie per week: €79,- per sessie
• 2 sessies per week: €69,- per sessie

Duo training

Neem kosteloos en structureel een andere sporter mee om samen te trainen. Denk bijvoorbeeld aan je partner of je collega.10-rittenkaart (small group training)- €249,-

Begin nu met jouw personal training in Amsterdam


Bij Sjoerd Kunstt personal trainer Amsterdam Rivierenbuurt, bieden wij trainingen aan bij Anytime Fitnes, een rustige sportschoollangs de Amsteldijk tussen de beroemde Berlagebrug en het Rivierstaete Amsterdam-Zuid.

Ook wordt er in de lente en zomer training gegeven in het Martin LutherKingpark. Bokslessen worden in overleg op een locatie naar keuze gegeven.

amsterdam personal trainer
Klaar om fitter te worden?
Meld je aan voor een gratis intake