Van fysiotherapeut naar personal trainer

Over Sjoerd kunstt

Sjoerd Kunstt (1981) is afgestudeerd fysiotherapeut en personal trainer. Hij begeleidt sinds 2006 meer mensen naar een sportievere en vitalere leefstijl. Hij is gespecialiseerd om beginnende sporters goed te leren bewegen, te leren belasten en te leren trainen.  Zowel in 1-op-1 sessies, 2-op-1 sessies en small group training.

De meeste blessures ontstaan door een verkeerde techniek en/of verkeerde verhouding tussen belasting en belastbaarheid. Dit is vaak te voorkomen door eerst de tijd te nemen om goed te leren bewegen en goed te leren trainen.

De meeste mensen in een sportschool hebben eigenlijk geen idee waar ze mee bezig zijn. Ze doen maar wat. Het is vergelijkbaar met zwemmen zonder ooit les te hebben gehad. Ze komen wel op een of andere manier naar de overkant maar sneller of leuker gaat het niet worden. Ik zie te veel mensen “watertrappelen” in de sportschool en het is mijn passie om die mensen goed te leren trainen om zo meer plezier en resultaat uit hun training te halen.

Bij alle topsporten waarbij ik of zelf betrokken ben geweest (als judoka 2 keer 3de en 2 keer 5de van Nederland) of als fysiotherapeut betrokken ben geweest (kampioen van Nederland met ijshockeyclub Amsterdam Bulldogs en honkbalclub L&D Amsterdam Pirates) heb ik ervaren hoe belangrijk de basis van goed bewegen is om op hoog niveau te presteren en om blessures te voorkomen.

Tevreden klanten, daar doe ik het voor!

Mijn klanten bestaan uit mensen die in het dagelijks leven op hoog niveau presteren en streven naar het goede leven. Vaak hebben zij een sportverleden in hockey, roeien of tennis. Maar heeft het sporten na of tijdens de studie geen of te weinig aandacht gekregen.

Er is er veel energie en tijd in een carrière, bedrijf en/of gezin gaan zitten en langzaam en onopgemerkt zijn er elk jaar een paar kg bijgekomen, heeft men kleine pijntjes aan rug, nek of schouders gekregen en is men moe na 3 trappen lopen.

Het geeft mij voldoening en energie om te zien hoe mijn klanten meer zelfvertrouwen krijgen, gewicht verliezen, in shape komen, minder stresss ervaren en meer energie krijgen door goed te trainen.

Personal trainer Sjoerd Kunstt
Klaar om fitter te worden?
Meld je aan voor een gratis intake