vitaliteitscoach amsterdam
Ben jij op zoek naar een geschikte vitaliteitscoach in Amsterdam? Minder stress en meer ontspanning?

Weinig energie en vind je het soms lastig om te ontspannen? Wil je meer uit het leven halen en meer plezier hebben?

Voordelen vitaliteitscoach


Investeren in vitaliteit heeft veel voordelen:

• Gezond blijven
• Lekker in je vel zitten
• Persoonlijke ontwikkeling
• Socialer
• Werkplezier vergroten

Vitaliteitscoach Sjoerd Kunstt


Sjoerd Kunstt
(1981) is afgestudeerd fysiotherapeut, personal trainer en vitaliteitscoach. Hij begeleidt sinds 2006 meer mensen naar een sportievere en vitalere leefstijl. Hij is gespecialiseerd om beginnende sporters te coachen naar een energieker, gezonder en vitaal leven.

Sjoerd: “Ik als vitaliteitscoach richt me op de vitaliteit van een persoon in de meest brede zin van het woord. Het gaat hierbij niet alleen maar om de fysieke gezondheid en levensstijl, maar juist ook om mentale aspecten. Positief denken, energie en waar kom je je bed voor uit zijn belangrijke pijlers binnen vitaliteit.”“

Het geeft mij voldoening en energie om te zien hoe mijn klanten meer zelfvertrouwen krijgen, gewicht verliezen, in shape komen, minder stresss ervaren en meer energie krijgen door goed te trainen.

Trainen met vitaliteitscoach in Amsterdam

Bij Sjoerd Kunstt personal trainer Amsterdam Rivierenbuurt, bieden wij trainingen aan bij Anytime Fitnes, een rustige sportschoollangs de Amsteldijk tussen de beroemde Berlagebrug en het Rivierstaete Amsterdam-Zuid.

Ook wordt er in de lente en zomer training gegeven in het Martin LutherKingpark. Bokslessen worden in overleg op een locatie naar keuze gegeven.

Gratis intake voor vitaliteitscoaching bij Sjoerd Kunstt in Amsterdam

Ben jij op zoek naar een geschikte vitaliteitscoach Amsterdam? Minder stress en meer ontspanning?  Gratis intake bij Sjoerd Kunstt
Klaar om fitter te worden?
Meld je aan voor een gratis intake