Personal training boksen in AMsterdam
Denk je eraan om te gaan boksen? Boksen is één van de beste trainingen voor iedereen die zijn of haar conditie en reactiesnelheid wil verbeteren.

Als je bokst train je je hele lichaam, waardoor je zult merken dat je sterker wordt. Maar doordat je je zelfverzekerder voelt zul je mentaal ook vooruitgang boeken. Dubbelop voordelen dus - je zit fysiek en mentaal lekkerder in je vel.

Of je nu op het hoogste niveau traint of gewoon gaat sparren in de sportschool, boksen is een geduchte workout. Snel voeten- en vuistenwerk zorgt voor een flinke calorieverbranding, maar ook voor meer kracht en mooie spieren.

Voordelen personal training boksen


• meer zelfvertrouwen krijgen
• conditie verbeteren
• zelfverdedigingstechnieken leren
• veel calorieën verbranden
• meer energie
goed voor sociale vaardigheden

Bokstraining bij Sjoerd Kunstt is geschikt voor deelnemers van alle leeftijden en voor ieder niveau.

Boek nu een gratis intake

Persoonlijke bokstrainer Sjoerd Kunstt:”“Het geeft mij voldoening en energie om te zien hoe mijn klanten meer zelfvertrouwen krijgen, gewicht verliezen, in shape komen, minder stresss ervaren en meer energie krijgen door goed te trainen.”

Begin nu met jouw personal training boksen in Amsterdam

Bij Sjoerd Kunstt personal trainer Amsterdam Rivierenbuurt, bieden wij trainingen aan bij Anytime Fitnes, een rustige sportschoollangs de Amsteldijk tussen de beroemde Berlagebrug en het Rivierstaete Amsterdam-Zuid.

Ook wordt er in de lente en zomer training gegeven in het Martin LutherKingpark. Bokslessen worden in overleg op een locatie naar keuze gegeven.

Boek nu een gratis intake of proefmaand voor personal training van Sjoerd Kunstt in Amsterdam.

personal trainer amsterdam rivierenbuurt Sjoerd Kunstt
Klaar om fitter te worden?
Meld je aan voor een gratis intake