DUO personal training
Willen jullie werken aan een gezondere leefstijl, een fit lichaam krijgen of afvallen? Jullie stok achter de deur. Onder professionele begeleiding van Sjoerd Kunstt strakker, fitter, sterker. Ook outdoor training.

Duo personal training in Amsterdam


Sport je graag samen met je partner, vriend of collega? Dan biedt duo personal training uitkomst. Deze vorm van personal training is vooral leuk als jullie dezelfde doelstelling delen, zoals afvallen, spiermassa opbouwen, fitter worden, noem maar op. Je motiveert elkaar en vormt gezonde concurrentie voor elkaar.

Onder begeleiding van mij als personal trainer werk je ieder aan je eigen doelstelling met een individueel trainings- en voedingsschema, maar op dezelfde tijden. Een dubbele stok achter de deur dus, die van mij als personal trainer en die van je sportmaatje!

Voordelen duo personal training


• Sportieve quality time met je partner
• Samen meer motivatie
• Samen meer beleving
• Samen meer plezier
• Zelfde prijs als 1 op 1 personal training

Duo personal training prijzen


Neem kosteloos en structureel een andere sporter mee om samen te trainen. Denk bijvoorbeeld aan je partner of collega. Na een dag hard werken is het verleidelijk om ’s avonds met z’n 2en op de bank neer te ploffen maar in plaats daarvan is het leuker om samen een uurtje te sporten.

10-rittenkaart:  €249,-
• 1 sessie per week: €79,- per sessie
• 2 sessies per week: €69,- per sessie

Duo personal training Amsterdam bij Sjoerd Kunstt


Bij Sjoerd Kunstt personal trainer Amsterdam Rivierenbuurt, bieden wij trainingen aan bij Anytime Fitnes, een rustige sportschoollangs de Amsteldijk tussen de beroemde Berlagebrug en het Rivierstaete Amsterdam-Zuid.

Ook wordt er in de lente en zomer training gegeven in het Martin LutherKingpark. Bokslessen worden in overleg op een locatie naar keuze gegeven.

Gratis intake of proefmaand aanvragen voor personal training van Sjoerd Kunstt in Amsterdam

duo personal training amsterdam Rivierenbuurt
Klaar om fitter te worden?
Meld je aan voor een gratis intake