Testimonials | Sjoerd Kunstt Personal Training

Testimonials

Vele sporters gingen u voor en behaalde hun doel door de begeleiding van Sjoerd Kunstt.

Jan Joost van Gangelen

Natuurlijk kun je zelf een eind komen in de sportschool maar vaak heb je toch niet het gevoel dat je oefeningen beheerst, goed uitvoert en met welke intensiviteit je ze moet uitvoeren. Sjoerd is wat dat betreft een uitkomst; samen bepaal je een doel en hij kijkt in alle rust wat jij daarvoor nodig hebt. Niet alleen qua trainingsintensiteit maar bijvoorbeeld ook qua voeding en rust. Daarnaast is hij natuurlijk een goede stok achter de deur, is hij een lieve ‘beul’ en merk je op den duur dat je je echt een stuk beter voelt. Een aanrader dus!

 

Henk Hansen

Ik ben met Sjoerd in januari 2012 begonnen met trainen. Hij heeft mij geleerd hoe je moet trainen. Daarnaast heeft hij mij gewezen dat je met anders te eten ook resultaat kan behalen. Dat heeft resultaat gehad! Ik ben in een jaar bijna 30 kg vetmssa kwijt geraakt en heb er 15 kg spiermassa voor terug gekregen. Ben energieker dan ooit en voel mij als herboren.

 

 

 

Charlotte Emmerig

Ik wist dat sporten tijdens de zwangerschap belangrijk is voor je gezondheid en voor de gezondheid van je baby maar ik werd onzeker toen ik bleef trainen zoals ik altijd deed. Door tijdens de zwangerschap te trainen met Sjoerd wist ik precies wat ik wel en niet kon doen. Ik heb bijna tot geen klachten gehad tijdens de zwangerschap en denk dat dit komt door elke week te trainen.

Na de zwangerschap vlogen de kilo’s er weer af en ben ik weer net zo fit en in shape zoals voor mijn zwangerschap.